Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:43 25 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dr. Catalin Grasa reacţionează în urma punerii sub control judiciar a medicului Irinel Parepa

ro

09 Jun, 2016 19:33 3233 Marime text
Procurorii DNA au dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, față de Raluca-Irinel Parepa, șefă a Secției de Cardiologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, și față de Marius Țoringhibel, medic primar în cadrul aceleiași secții, pentru favorizarea făptuitorului, în legătură cu internarea lui Nicușor Constantinescu.
 
În acest sens managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei” Constanţa, Șef de Lucrări Dr. Cătălin Nicolae Grasa a remis presei un punct de vedere oficial referitor la acest subiect.
 
„Managementul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei” Constanţa a luat act de faptul că, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii controlului judiciar, pentru o perioada de 60 de zile, faţă de doamna dr. Parepa Raluca - Irinel, şef Secţie Cardiologie şi faţă de domnul dr. Toringhibel Marius, medic primar în cadrul aceleiaşi secţii. Deopotrivă, am luat act că punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă a procesului penal reglementată de legislaţia în vigoare şi în materie şi care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie. Reafirmând rolul şi importantă unităţii spitaliceşti constănţene în sistemul sanitar naţional, dorim să-i asigurăm pe toţi cetăţenii de consecvenţă noastră în respectarea şi aplicarea legii, a actelor şi dispoziţiilor instituţiilor şi organelor abilitate ale statului”, se arată într-un comunicat. 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii