Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două persoane transportau 5kg de cannabis în saci de plastic. Polițiștii au confiscat drogurile

ro

26 Jul, 2016 14:40 1583 Marime text
Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Teleorman, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au ridicat 5 kilograme de cannabis, dintr-un autoturism oprit în trafic. Cele 2 persoane care transportau drogurile au fost conduse la audieri.

La data de 25 iulie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman, sub coordonarea procurorilor  D.I.I.C.O.T. – B.T. Teleorman, au interceptat în trafic, în municipiul Alexandria, un autoturism în care se aflau două persoane pe care le bănuiau de trafic de droguri.

În urma controlului,  din autoturism, polițiștii au ridicat o cutie din carton în care erau doi saci care conțineau 5 kilograme de fragmente vegetale de cannabis – inflorescențe de culoare verde-olive.

Cele două persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Teleorman, pentru audieri și dispunerea  măsurilor legale.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii