Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:06 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două persoane au fost reţinute pentru ultraj şi tulburarea liniştii publice, în urma violenţelor din Piaţa Victoriei

ro

12 Aug, 2018 08:11 1597 Marime text


Două persoane au fost reţinute pentru ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în urma violenţelor care au avut loc vineri seară la protestul diasporei din Piaţa Victoriei. Cei doi sunt acuzaţi de agresarea celor doi jandarmi, între care o femeie, care la un moment dat au fost prinşi şi bătuţi de un grup de persoane violente, ei fiind scoşi de mai mulţi manifestanţi paşnici care au făcut scut uman în jurul lor.

Conform Poliţiei Capitalei, în urma audierilor Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a emis ordonanţe de reţinere pe numele a doi bărbaţi în vârstă de 24 şi 30 de ani, ambii din Bucureşti, pentru infracţiunile de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, potrivit News.ro.   

Cei doi urmează să fie duşi la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă, a transmis Poliţia Capitalei, duminică dimineaţă.

Informaţiile primare care au condus la identificarea celor doi au provenit de la subunităţi ale Poliţiei Capitalei. 

Cei doi sunt acuzaţi de agresarea celor doi jandarmi.

Poliţia Capitalei preciza sâmbătă seară că în total în acest caz au fost audiate 19 persoane. Audierile sunt făcute de procurorii de la Parchetul Tribunalului Bucureşti şi poliţiştii de la Serviciul Omoruri, la sediul Poliţiei Capitalei.

Sursă foto: Agerpres

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii