Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dosar penal pentru profanarea cadavrului lui Săceanu

ro

18 Feb, 2014 11:50 3627 Marime text
La data de 16 februarie a.c., în jurul orei 21.10, polițiștii Secției 3 au fost sesizați de către personalul medical al SCJU Constanța cu privire la faptul că, mai multe persoane au sustras cadavrul unui bărbat din unitatea medicală.

Deplasați cu operativitate la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, stabilind faptul că, I. I., de 65 de ani, din Constanța, a decedat în jurul orelor 19.00, în spital.
Aparținătorii, de religie musulmană, conform tradiției, au solicitat inițial permiterea ridicării cadavrului fără efectuarea necropsiei, ulterior sustrăgându-l din unitatea medicală.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de profanare de cadavre, urmând a fi făcute propuneri legale corespunzătoare prin unitatea de parchet competentă.
Reamintim că Săceanu - pe numele adevărat Ismail Iaşar, în vârstă de 65 de ani - a fost condus ieri pe ultimul drum. El a fost înmormântat, în jurul orei 14.00, în cimitirul musulman de lângă Cimitirul Central din municipiul Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii