Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu la Hollywood Un celebru actor a murit după ce a suferit un infarct de ziua sa de naştere

ro

02 Oct, 2016 10:02 1942 Marime text
Actorul Larkin Malloy, cunoscut pentru rolurile sale din serialele „Edge of Night,” „All My Children” and „Guiding Light”, a murit la vârsta de 62 de ani. El suferise un infarct chiar de ziua sa de naştere, a mai trăit câteva zile şi apoi s-a stins din viaţă, scrie România TV.

Larkin a început să lucreze ca actor profesionist în 1974, pe scena din New York. După ce a jucat diverse roluri la Washington, la Teatrul Goodman din Chicago, el a facut un sezon de clasice la faimosul Guthrie Theatre din Minneapolis. Revenind la New York, el a jucat la Manhattan Theater Club.



A început apoi să joace în seriale tv. Primul său rol a fost cel a lui Whitney Sky din serialul "Edge of Night" de pe ABC, un rol care i-a adus o nominalizare la Emmy ca "Cel mai bun actor". Patru ani mai târziu, după ce "Edge" a început să se ducă în jos, el a fost întrebat dacă vrea să se alăture serialului "Guiding Light" de pe CBS, ceea ce a şi făcut.

El a devenit cunoscut pentru rolul său din "All My Children", unde a intrat în pielea personajului Travis Montgomery timp de 11 ani, din 1987 şi până în 1998. 

Doi ani mai târziu, Larkin a revenit la prima sa dragoste şi anume teatrul. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii