Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:22 14 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi noi administratori pentru Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA – Constanța

ro

20 Sep, 2016 14:05 2135 Marime text
Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Companiei Naționale „Administrația Porturilor Maritime” SA – Constanța, cu sediul în Constanța, incinta Port Constanța s-a întrunit pe data de 12 august, la sediul CNAPM.
 
Acționarii participanți la ședință sunt deținătorii unui număr total de 10.632.515 acțiuni, reprezentând 80% din numărul total de acțiuni emise de Companie.
 
La ședință a fost prezent Nicolae Ionescu Valeriu, în calitate de împuternicit al Președintelui Consiliului de Administrație.
 
În Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor Companiei Naționale „Administrația Porturilor Maritime” SA – Constanța s-a trecut la discutarea problemelor cuprinse pe ordinea de zi.
 
Astfel, Adunarea Generală a Acționarilor a aprobat:
  • Conform voturilor valabil exprimate, s-a aprobat numirea următorilor administratori: Ioana-Alexandra Bradea, Victor-Alexandru Frunză. Durata celor doi administratori va fi de patru luni, cu posibilitatea prelungirii. S-a desemnat Murgeanu Gabriela să negocieze cele două contracte de mandat.
  • Descărcarea de gestiune a administratorilor pe anul 2015
  • Înregistrarea încetării mandtului ca urmare a denunțării unilaterale a contractului de mandat al lui Liviu Ionuț Moșteanu
  • Numirea în funcție de auditor financiar a societății BDO Audit SRL
  • Mandatarea reprezentanților în AGA al acționarului MT să semneze procesul-verbal șI hotărârile adoptate în cadrul ședinței și mandatarea directorului general, în vederea îndeplinirii tuturor actelorșI formalităților necesare înregistrării șI publicării hotărârilor adoptate la Oficiul Registrului Constanța. Directorul general poate delega către alte persoane toate sau o parte din puterile conferite, oricărei persoane pentru a îndeplini acest mandat.

Ti-a placut articolul?

Comentarii