Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:05 19 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi dintre tinerii implicați în accidentul de aseară, din Constanța, au decedat

ro

07 Jun, 2014 12:09 3534 Marime text
În ciuda eforturilor depuse de medici, doi dintre tinerii implicați în accidentul de aseară, pe strada Interioară, din Constanța, au decedat. Din primele cercetări, a decedat tânărul, de 17 ani, și fata, de 14 ani, ambii tot din Techirghiol.

Polițiștii susțin că, aseară, în jurul orelor 23.10, un tânăr, de 26 de ani, din Techirghiol, a condus un autoturism pe strada Interioară 3, din municipiul Constanţa, dinspre strada Nicolae Filimon către SC V.M.B. Lux SRL. Ajungând în dreptul S.C. ENB SRL, șoferul a executat viraj la stânga, fără să se asigure, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un alt tânăr, de 21 de ani, din Constanţa. Din impact primul autoturism a fost proiectat către dreapta, în parcare, unde a intrat în coliziune cu un autoturism staţionat. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a celor doi conducători auto şi a lui băiat, de 19 ani, din Techirghiol, şi vătămarea corporală gravă a minor, de 17 ani, dar și a unei copile, de 14 ani, ambii tot din Techirghiol. 

sursa foto:romania tv

Potrivit unor surse, în scurt timp, elicopterul SMURD va transporta către un spital din București unul dintre cei care au supraviețuit accidentului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii