Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:28 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Discuţii aprinse în PMP în privinţa candidatului la alegerile prezidenţiale Băsescu chemat să medieze conflictul

ro

13 Aug, 2014 12:36 1727 Marime text
Traian Băsescu urmează să liniştească apele în PMP,  marţi, când are loc la Palatul Parlamentului, Colegiul Director al Partidului. Mai mulţi lideri ai PMP au declarat public că fostul consilier prezidenţial Cristian Diaconescu nu este bun de candidat la Preşedinţie. Astfel că, potrivit ştiripesurse, s-a ajuns a un acord: Traian Băsescu să le indice cel mai bun candidat!.

Prin urmare preşedintele României va ajunge astfel să le împace şi pe Elena Udrea şi Elena Băsescu, întrucât prima nu îl vrea pe Diaconescu, în timp ce a II-a merge pe mâna fostului consilier prezidenţial.

Mezina preşedintelui chiar o acuză pe Udrea că din cauza ei parlamentarii încep să plece din PMP, mai scrie ştiripesurse.ro.

Rămâne de văzut ce decizie va lua şeful statului, dat fiind că Traian Băsescu a semnat pentru candidatul Cristian Diaconescu.

UPDATE, ora 13.36

Colegiul Director al PMP se va reuni marţi, 19 august, pentru a analiza stadiul pregătirii campaniei electorale, nepunându-se în acest moment problema stopării strângerii de semnături pentru candidatul la alegerile prezidenţiale Cristian Diaconescu, a declarat astăzi vicepreşedintele formaţiunii Ştefan Vlaston, scrie ştiripesurse.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii