Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:04 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Diaconescu „Mişcarea Populară va fi, în acest moment, fără politicieni”

ro

26 Mar, 2013 17:15 821 Marime text
„Nu aşteptăm politicieni cu carnet. Vor figura în rândul membrilor fondatori cei care au ceva de spus şi care nu sunt toată ziua pe televizoare şi prin Parlament. Fundaţia nu are nicio legatură cu politicul", a declarat, marţi, pentru HotNews.ro, consilierul prezidenţial, Cristian Diaconescu, la o zi după ce a anunţat pe blogul personal înfiinţarea Fundaţiei Mişcarea Populară.

Diaconescu nu exclude ca mişcarea să-şi ia, după un timp, „un angajament politic", însă susţine ca „în acest moment va fi fără politicieni, fără dezmembrări de partide". Consilierul prezidenţial mai spune că într-o singură zi s-au adunat peste 3.000 de cereri de adeziune, „de la oameni de business, la universitari şi numeroşi oameni din ţară".

Cristian Diaconescu a mai declarat pentru HotNews.ro că Mişcarea Populară se adresează unei zone din societate „care nu se regăseşte azi în partidele de centru dreapta" şi care contribuie în mod substanţial la buget. Nucleul Mişcării Populare ar fi constituit din grupul de consilieri prezidentiali: Cristian Diaconescu, Daniel Funeriu, Sebastian Lazaroiu, Bogdan Oprea, Bogdan Dragoi şi Iulian Chifu.

Conducerea formală ar urma să fie asigurată de „cineva din societatea civilă, exclus politician".

AICI
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii