Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:00 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deznodământ tragic. Militarul dispărut pe plaja de la Corbu ar fi fost găsit decedat în zona Grindu Chituc (galerie foto+video)

ro

13 Jun, 2018 11:12 14032 Marime text
Militarul dispărut duminică seară de pe plaja de la Corbu a fost găsit decedat în zona Grindu Chituc, județul Constanța. 

Trupul acestuia ar fi fost adus de valuri pe plajă. 

Un cuplu care se plimba prin zonă a observat cadavrul și a cerut ajutorul cadrelor medicale de la Ambulanță. 

Potrivit IPJ Constanța se confirmă că este vorba despre militarul dispărut. 

Militaru a fost găsit la aproximativ 25-30 km de locul în care a fost văzut ultima dată. 

Trupul bărbatului a fost adus de valuri la aproximativ doi km de trupul adolescentului pe car ese presupune că ar fi încercat să îl salveze. 

Reamintim că,  potrivit unui comunicat transmis de Statul Major al Forțelor Aeriene, Centrul Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană Capu Midia, un militar din cadrul Batalionului 55 Apărare Antiaeriană „Someş” din Dej, aflat la un exercițiu de instruire la Centrul Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană de la Capu Midia, a fost declarat luni, 11 iunie, în jurul orei 19.00, absent nejustificat de la unitate.
 
Conform sursei citate, caporalul clasa a III-a Petru Cosma face parte dintr-un detașament dislocat de Batalionul 55 Apărare Antiaeriană din Dej la Centrul Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană, unde desfășoară, în perioada 4-15 iunie,  activități de instruire cu trageri de luptă.

”Militarul s-a aflat în învoire legală duminică, 10 iunie, între orele 13.00 și 19.30, și nu s-a prezentat la unitate la expirarea perioadei de învoire. Conducerea batalionului a luat de urgență măsurile prevăzute de proceduri în astfel de situații. Toate încercările de contactare și de căutare a militarului au fost fără succes.  Conform procedurilor legale, la împlinirea a 24 de ore de la ora prevăzută pentru întoarcerea la unitate, a fost raportată absența nejustificată a militarului și a fost sesizat Parchetul Militar” - se arată în comunicatul citat.

  
Surse neoficiale au precizat că ultima dată militarul ar fi fost văzut pe plaja de la Corbu.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gigi 13 Jun, 2018 20:19 Ince tara de oameni normali la cap traim!? ieri s-a spus ca nu poate cautat in/pe mare, pt ca nu l-a vazut nimeni...intrand in mare....si ca poate a plecat...pur si simplu.... lasand pe plaja efectele personale....