Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Descoperire macabră într-o locuință cuprinsă de flăcări. Salvatorii nu au mai putut face nimic (galerie foto)

ro

15 Feb, 2019 07:06 1897 Marime text
Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Detașamentul Bârlad au fost solicitați în această dimineață în jurul orei 5.30 să intervină pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins o locuință din Popen/Zorleni. 

Purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, George Onofreiasa a declarat pentru ZIUA de Constanța că la fața locului s-a intervenit cu un echipaj de stingere cu apă și spumă. 

După stingerea incendiului în locuință au fost descoperite cadavrele carbonizate ale două persoane. 

UPDATE. 

Potrivit ISU Vaslui, urmare a incendiului şi-au pierdut viaţa un bărbat in vârstă de 30  ani și o femeie în vârstă de 64 ani, din declaraţiile martorilor acestea erau mamă și fiu.

Purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, George Onofreiasa a declarat pentru ZIUA de Constanța că la sosirea pompierilor militari,  incendiul se manifesta generalizat la întreaga locuinţă. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost efectul termic al coşului de fum neprotejat termic faţă de elementele combustibile.

”Au participat la intervenţie 1 ofiţer,  9 subofiţeri,  1 autospecială de stingere,  1 echipaj de prim ajutor medical,  1 autospecială de primă intervenţie şi comandă. La faţa locului s-au deplasat echipaje ale poliţiei” - a mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, George Onofreiasa. 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii