Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:03 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descinderi masive ale polițiștilor în București, Constanța și alte patru județe din țară!

ro

12 Jul, 2018 14:36 2153 Marime text

Poliţiştii din Brașov au efectuat 18 percheziţii și au pus în aplicare 5 mandate de aducere, într-un dosar în care se efectuează cercetări cu privire la crearea unui prejudiciu de aproximativ 2.000.000 de lei, prin evaziune fiscală.
 
În data de 11 iulie a.c., poliţiştii de investigarea criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brașov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, au efectuat 18 percheziții la locuințele unor persoane și la sediile mai multor societăți comerciale din județele Brașov, Prahova, Argeș, Constanța, Galați și municipiul București, într-un dosar în care se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.
 
Din cercetări a rezultat că, în cursul anului 2018, administratorul unei societăți comerciale cu obiect de activitateîn domeniul construcțiilor, ar fi omis înregistrarea în contabilitatea firmei a tuturor veniturilor obținute,ar fi înregistrat cheltuieli ce nu aveau la bază operațiuni legale și s-ar fi sustras de la verificările financiare sau fiscale prin declararea fictivă sau inexactă a sediilor principale și secundare ale firmei.
 
În urma perchezițiilor au fost ridicate documente financiar-contabile pe care reprezentantul societății a refuzat să le pună la dispoziția organelor de control fiscale și lichidatorului judiciar.
 
Prejudiciul total estimat cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 2.000.000 de lei.
 
Polițiștii au pus în executare 5 mandate de aducere.
 
La activități au participat polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Prahova, Argeș, Constanța și Galați precum și din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii