Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Robert Turcescu le ia apărarea jurnaliștilor în scandalul retragerilor acreditărilor de către Tudorel Toader

ro

22 Mar, 2019 15:38 2478 Marime text
Deputatul de Constanța Robert Turcescu le ia apărarea jurnaliștilor în scandalul retragerilor acreditărilor de Tudorel Toader. Este vorba despre jurnaliștii Ovidiu Oanță de la PROTV și Ionela Arcanu de la RealitateaTV, 

Deputatul Turcescu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care condamnă decizia ministrului Justiției. 

„Ovidiu Oanță e un jurnalist mișto. Folosesc intenționat această alăturare de cuvinte pentru că prea mult s-au agățat niște neica-nimeni din meseria asta de mânerele unor formulări prețioase precum "jurnalist profesionist", "jurnalist cu state vechi" și altele asemenea. Deci, Oanță e mișto: pune întrebări originale, aleargă după o declarație adeseori la propriu, știe ce vorbește și vorbește bine. E vechi în meserie, dar n-a îmbătrînit degeaba.

Să vină acum un politruc nenorocit că Toader și să-i retragă acreditarea la Ministerul Justiției e, dincolo de imbecilitatea faptului în sine, o jignire greu de îndurat pentru toți cei care încă mai cred în libertate de exprimare și libertatea de a pune întrebări incomode. Jignirea asta nu trebuie nici tolerată și nici lăsată nesancționată.

Prin urmare, TOȚI ziariștii acreditați la Ministerul Justiției ar trebui să facă acum front comun cu Oanță și să refuze să mai preia știri sau declarații din acea zonă până când nu se revine asupra deciziei de retragere a acreditării.

Oanta e mișto, fiți și voi solidari cu un jurnalist de la care oricând aveți ce învață!

P. S. Tudorel Toader, ești un idiot!

PPS Înțeleg că și Ionela Arcanu de la Realitatea Tv este în aceeași situație. Deci Toader e de două ori idiot!” - este mesajul transmis pe Facebook de deputatul Robert Turcescu. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii