Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Deocamdată sunt greu de stabilit şansele“ Care este starea fetiţei accidentată grav în Valu lui Traian

ro

01 Sep, 2016 12:33 3523 Marime text
accident grav in valu lui traian o fetita a ramas fara picioare dupa ce o remorca a trecut peste ea galerieŞtefania Leuştean, fetiţa în vârstă de 6 ani, implicată într-un tragic accident rutier, în localitatea Valu lui Traian, ale cărei picioare au fost strivite de o remorcă, piciorul stang fiindu-i amputat in totalitate, se zbate între viaţă şi moarte la Spitalul Sfânta Maria din Iaşi. Pe lângă acest traumatism sever, conform unor surse, fetiţa a fost diagnosticată şi cu fractura de bazin, multiple fracturi costale, traumatism cranio-cerebral şi strivirea gambei drepte.
 
„Fetiţa a fost adusă în stare gravă. Astăzi s-a intervenit din nou pentru terminarea intervenţiei la piciorul care era zdrobit. Momentan este bine pentru că s-a revascularizat membrul respectiv. Urmează să vedem evoluţia. Deocamdată sunt greu de stabilit şansele. Câteva zile vor fi mai grele şi după o să putem să ne pronunţăm“, a declarat pentru ZIUA de Constanţa dr. Lucian Cernahoschi, medic primar pediatru.
 
Iniţial, copila a fost transportată la un spital din Bucureşti, dar medicii de acolo au decis transferul la Iaşi.

Citeşte şi 

Fetița care a rămas ieri fără picioare are nevoie de sânge! Primăria Valu lui Traian oferă transport până la centrul de transfuzii

Accident grav în Valu lui Traian
O fetiţă a rămas fără picioare după ce o remorcă a trecut peste ea (galerie foto + video)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii