Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:27 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Denis Alibec, pe urmele lui Mutu

ro

23 Jul, 2011 13:32 1353 Marime text
Denis Alibec ar putea ajunge la Hellas Verona, anunţă presa din Italia. Mauro Gibellini, directorul sportiv al echipei antrenate de Andrea Mandorloni, şi-a anunţat interesul pentru doi tineri jucători, care să ajute echipa să aibă un parcurs onorabil în Serie B.

"Încercăm să-l luăm pe Natalino, este un jucător care ne interesează, şi am vorbit de asemenea şi cu cei de la Inter pentru Denis Alibec", spune oficialul lui Hellas Verona.

Inter-ul ar fi de acord să-l cedeze pe atacantul român, dar numai sub formă de împrumut. Alibec a împlinit 20 de ani, limita de vârstă pentru Primavera, iar milanezii au două variante: să-l treacă în lotul echipei mari sau să-l lase să joace pentru o echipă unde ar avea şanse mai mari să intre titular.

 Prima variantă nu prea stă în picioare, având în vedere că pe banca lui Inter se află atacanţi precum Pandev, Milito sau Eto'o. Dacă transferul s-ar realiza, Alibec ar urma traseul lui Adrian Mutu, care a fost cedat în 2000 de Inter la Verona, unde a petrecut două sezoane.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii