Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:59 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE PNL nu vrea „premier vulnerabil“. Delagaţia PNL a ajuns pentru consultări la Palatul Cotroceni

ro

14 Dec, 2016 11:05 2100 Marime text
Delegaţia PNL a ajuns la Cotroceni şi este condusă de preşedintele interimar Raluca Turcan. Alături de liderul PNL, delegaţia îi are în componenţă pe noul secretar general  interimar Marian Petrache, alături de care se află primarul municipiului Alba Iulia Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad Mircea Hava şi  europarlamentarul Cristian Buşoi.
Reamintim faptul că PSD şi ALDE au refuzat participarea la consultările propuse de preşedintele Klaus Johannis.

UPDATE ora 11.40

La ieşirea de la consultări, preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat: „Am discutat despre formarea viitorului Guvern. Este surprinzătoare rapiditatea cu care PSD îşi abandonează programul de guvernare. Programul PSD ascunde renunţarea la cota unică de impozitare . PSD începe cu o mare fraudă de încredere a cetăţenilor ceea ce rezultă că programul PSD nu este sustenabil. PSD nu poate reprezenta soluţia pentru cetăţenii acestei ţări.
PNL nu acceptă propunerea ca premier a unei persoane condamnată penal. La masa negocierilor trebuie să se aşeze persoane fără vulnerabilităţi. În momentul de faţă nu avem o propunere de premier. Dar dacă vom ajunge într-un astfel de moment, vom propune un om integru. Dacian Cioloş ar fi prima opţiune. Dar trebuie să să fie o coaliţie de partide care să asume un om“.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii