Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De teama controlului judiciar la care este suspus fostul primar Decebal Făgădău nu a vorbit cu Radu Mazăre după eliberarea acestuia

ro

27 Jun, 2015 13:53 2401 Marime text
 
Primar interimar al municipiului Constanţa şi proaspăt reales în funcţia de lider al Organizaţiei Municipale a PSD Constanţa, Decebal Făgădău a mărturisit că nu a vorbit deloc cu Radu Mazăre de când acesta a fost eliberat din arest preventiv şi plasat sub control judiciar. Făgădău susţine că s-a consultat cu avocaţii şi i s-ar fi spus că aşa e mai bine, pentru ca Radu Mazăre să nu încalce măsurile impuse de judecători prin controlul judiciar, el având interdicţia, printre altele, să ia legătura cu anumite persoane.
 
Amintim că fostul primar al Constanţei este obligat să nu depăşească limita teritorială a României fixată de organul judiciar decât cu încuviinţarea prealabilă a acestuia, să nu se apropie de inculpaţii, suspecţii, martorii şi experţii din prezenta cauză sau care vor dobândi această calitate în viitor şi să nu comunice cu aceştia direct sau indirect, pe nicio cale. Mazăre va semna la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa, conform graficului controlului judiciar, în fiecare marţi, la ora 12.00.
 
Printre suspecţii cauzei s-ar afla, conform surselor ZIUA de Constanţa, Gabriel Marius Stan, viceprimarul municipiului Constanţa, Tudoriţa Tolea, fost director al Direcţiei de Gospodărire Comunală a Primăriei Constanţa, Doru Aurelian Harpalete - inspector în Primăria Constanţa, Ghiulnihal Mutalâp, şefa Serviciului de Achiziţii Publice din cadrul Primăriei Constanţa, precum şi Sorina Laura Oprea, consilier în cadrul Primăriei Constanţa. Pe această listă nu apare, însă, numele lui Decebal Făgădău.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii