Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:27 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a decis! De șoseaua de coastă se va ocupa societatea Tecte SRL

ro

09 Sep, 2015 13:28 2480 Marime text
 
Primarul interimar al municipiului Constanța, Decebal Făgădău, anunțat că proiectul „Amenajarea integrată a zonei de acces în portul turistic Tomis şi plaja Modern“, cunoscut drept șoseaua de costă, a fost adjudecat de Tecte SRL din Cluj-Napoca.
 
„Acum suntem în negocieri cu societatea Tecte SRL, cea care a adjudecat contractul pentru construirea primului tronson al șoselei de coastă”.
 
 
Despre Tecte SRL
 
Tecte SRL a luat fiinţă în anul 2013 şi are sediul social în municipiul Cluj-Napoca, strada Ion C. Brătianu, potrivit Registrului Comerţului, consultat pe 25 august 2015. Firma are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţii societăţii sunt: Edilcostruzioni Group SRL, cu sediul social în Italia, Montorio Al Vomano (TE), cu 6 părţi sociale (33% din capitalul social), reprezentat de Polisini Maurizio, Tecno Appalti SRL, cu sediul social în Italia, Montorio Al Vomano (TE), cu 8 părţi sociale (34% din capitalul social), reprezentat de Cantagalli Antonio, D'Adiutorio Appalti E Costruzioni SRL, cu sediul în Italia, Montorio Al Vomano (TE), cu 6 părţi sociale (33% din capitalul social), reprezentat de D'Adiutorio Carlo. Administratorul societăţii, care se ocupă de „lucrări de construcţie a drumurilor şi autostrăzilor“, este Marcacci Tiberio, născut pe 7.04.1973, în Italia. În anul 2013, societatea cu zero salariaţi a declarat o cifră de afaceri zero. 


Citește și VOM AVEA ŞOSEA DE COASTĂ!
PRIMĂRIA CONSTANŢA A SELECTAT O FIRMĂ DIN CLUJ CU CARE AR PUTEA SEMNA CONTRACTUL DE PESTE 32 DE MILIOANE DE LEI

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii