Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De anul viitor, pachetele de vacanta se ieftinesc intre 25% – 50%.

ro

26 Dec, 2008 15:42 755 Marime text

Persoanele care au lucrat în perioada sărbătorilor de iarnă, vor beneficia, începând din luna ianuarie a anului viitor, de pachete de vacanţă cu reducere cuprinsă între 25% şi 50%.

Agenţiile de turism oferă pachete pentru toate buzunarele. Astfel, din anul 2009, preţurile vacanţelor în străinătate sunt cu până la 25% mai mici decât de sărbători. Pentru amatorii de schi, Austria este cea mai bună opţiune, o noapte la un hotel de trei stele fiind 55 de euro, în loc de 85 de euro, cât costa de Revelion. O vacanţă exotică în Maldive, Republica Dominicană sau Cuba este soluţia perfectă pentru persoanele care sunt sătui de zăpadă şi frig.

Cei care sunt dispuşi să plătească mai mult pot petrece o minivacanţă în Kenia, aceasta costând aproximativ 1.599 de euro pentru o persoană. Cine optează pentru o astfel de destinaţie, trebuie să facă rezervări cu două săptămâni înainte. Potrivit agenţiilor de turism, pachetele de vacanţă se ieftinesc după sărbători şi la noi în ţară. Astfel, ele vor fi cu 20-50% mai ieftine. De exemplu, pe Valea Prahovei şi în Poiana Braşov, preţurile vor fi aproximativ de două ori mai mici.

 
 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii