Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Darius Vâlcov rămâne consilier de stat în aparatul de lucru al prim-ministrului. Ce a declarat premierul Dăncilă referitor la condamnarea primită în primă instanță

ro

12 Feb, 2018 11:39 1567 Marime text
Premierul Viorica Dăncilă a declarat luni, referindu-se la condamnarea în primă instanţă a lui Darius Vâlcov, că nu a abandonat niciodată un membru al echipei sale care trece printr-un moment dificil, informează Agerpres.ro. 
 
Întrebată la sediul PSD dacă a luat o decizie în privinţa lui Darius Vâlcov, consilier de stat în aparatul de lucru al prim-ministrului, după decizia ÎCCJ de a-l condamna la opt ani de închisoare, Viorica Dăncilă a spus: "Nu am abandonat niciodată un membru al echipei mele care trece printr-un moment dificil. Atunci când vom avea o hotărâre definitivă, abordarea mea probabil că va fi alta".
 
Reamintim că, joia trecută, Darius Vâlcov, fost primar al municipiului Slatina şi ministru al Finanţelor, a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la opt ani de închisoare în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă şi spălare de bani. Decizia nu este definitivă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii