Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:34 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Darius Vâlcov, în Senat "Daţi un vot DA. Va rog să lăsaţi justiţia să spună dacă trebuie să fiu arestat sau reţinut"

ro

25 Mar, 2015 12:11 1530 Marime text
Darius Vâlcov a surprins azi, în Parlament, când a cerut colegilor să voteze favorabil cererea de încuviinţare a arestării sale preventive.

„Aveam un discurs pregătit împreună cu avocaţii mei, dar mă decis să nu-l folosesc.  Astăzi este Bună Vestire. Primim o veste bună: codul fiscal şi codul de procedura fiscală vor fi aprobate. În ceea ce priveşte speţă în cauza, de ceea ce sunt eu acuzat de procurori, va rog să lăsaţi justiţia să spună dacă trebuie să fiu arestat sau reţinut. De aceea, solicitarea mea pentru dumneavoastră este că astăzi să daţi un vot DA, fiind şi ziua mea, cred că este o rugăminte în plus, rugăminte pe care v-o fac, de a nu mă pune în situaţia de a-mi da demisia din funcţia de senator pentru a ajunge în faţă instanţei. Va mulţumesc”,a  declarat fostul ministru de Finanţe, conform stirileprotv.ro.
 
Senatul se pronunţă astăzi asupra cererilor de încuviinţare a reţinerii şi arestării preventive pentru senatorii PSD Dan Şova şi Darius Vâlcov, votul urmând să fie dat, în cazul fostului ministru de Finanţe, chiar de ziua să de naştere.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii