Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dan Voiculescu "Pot să-mi duc viaţa cu demnitate şi în penitenciar"

ro

08 Aug, 2014 10:34 1692 Marime text
Dan Voiculescu a efectuat astăzi ultima vizită la IPJ Ilfov înainte de aflarea sentinţei în Dosarul ICA.

Fondatorul PC le-a spus jurnaliştilor că el poate să-şi ducă viaţa cu demnitate şi în penitenicar, mărturisind că este mai bine să pui răul înainte.

Cu privire la decizia Curţii de Apel Bucureşti, care urmează să fie comunicată astăzi, Voiculescu a spus: "Verdictul va fi de natură să mă roage să merg nu ştiu unde sau să nu fie".

Voiculescu a mărturisit că va merge mai întâi la birou şi apoi acasă şi va aştepta verdictul.

Precizăm că la sediul IPJ Ilfov, Dan Voiculescu s-a prezentat într-un alt dosar privind şantajarea unor oameni de afaceri.

"Ceea ce mă doare este faptul că 12 oameni nevinovaţi suferă, oameni extraordinari... care au ajuns în această situaţie datorită mie... Mă doare că familia suferă. Fără să vreau poduc rău în jurul meu. Şi asta mă doare că suferă oameni nevinovaţi în jurul meu. Problema nu este legată de mine. Aşa cum v-am mai spus mi-am asumat o luptă cu demnitate, onoare şi curaj. Nu este uşor să lupţi cu preşedintele statului tău", a mai spus Voiculescu.

Cât priveşte eventuala condamnare a sa, fondatorul PC a menţionat: "Probabil că voi fi mai însingurat. Oricum eram un tip însingurat... nu eram monden. Probabil o să fiu şi mai puţin monden după... Este bine să pui răul înainte".

Voiculescu a mai declarat că "dacă vor pot să confişte acţiunile ICA, să le confişte, nicio problemă!".

Fondatorul PC susţine că nu crede că pot fi mai rele condiţiile din penitenciar decât cele în care a trăit alături de familie până la vârsta de 34 de ani. Acesta a mărturisit că a locuit într-un apartament de 24 de metri pătraţi, cu o sufragerie de 8 metri pătraţi şi cu toaleta în curte.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii