Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:45 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dan Șova, iritat de întrebările Cristinei Țopescu „Domnul Victor Ponta n-a avut niciodată de furcă cu baronii”

ro

04 Oct, 2014 22:17 2325 Marime text
Între Dan Șova, purtătorul de cuvânt al PSD, și moderatorul Cristina Țopescu a avut loc  în emisiunea “Dincolo de știri” de la Antena 3 din această seară  un schimb de replici dure.

Iată discuția dintre cei doi:

“Mă deziluzionați”, i-a spus moderatorul lui Dan Șova. Acesta a acuzat-o pe Țopescu ca preia expresiile cu care Traian Băsescu atacă PSD și a sfătuit-o să nu mai facă afirmații “de revista Urzica”.

Pe fondul unor remarce ale moderatorului despre anumite nemultumiri in PSD si despre faptul ca e normal sa fie si persoane nemultumite intr-un partid, Dan Sova a repetat ca in partid nu exista tensiuni.

“Intr-un fel ma deziluzionati”, i-a spus moderatorul lui Dan Sova. “Mi se pare normal ca intr-un partid sa fie si alte pareri”, a adaugat aceasta. Cristina Topescu s-a referit si la “baroni”, moment in care Dan Sova a intervenit prompt.

“Dl Victor Ponta n-a avut niciodata de furca cu baronii, asa ii numeste Basescu pe liderii locali, e pacat ca preluati o sintagma de la dl Basescu”, i-a spus Sova moderatorului.

“Dl Victor Ponta nu a avut niciodata probleme cu niciun lider din teritoriu, sa nu mai faceti afirmatii care sunt de revista Urzica. Sa veniti pregatita data viitoare, sa ziceti punctual despre care lider vorbiti. Aratati-mi o declaratie din care dumneavoastra ati inteles ca sunt tensiuni. Daca vreti sa faceti speculatii si sa le transformati in realitate…E ca si cum eu as spune ca dvoastra dna Topescu aveti probleme cu seful postului ca asa mi se pare mie”, a mai spus Dan Sova.

“Deci dna Topescu, va spun a 9-a oara, intre Victor Ponta si liderii din teritoriu nu au existat, nu exista si nu vor exista probleme”, a adaugat Dan Sova.

“Niciodata?”, l-a intrebat moderatorul. “Niciodata”, a raspuns Sova.

Discutiile au continuat in contradictoriu, moment in care Sova s-a declarat nemultumit de faptul ca moderatorul vorbește peste el.

“Dna Topescu, dati-mi voie sa vorbesc fara sa vorbiti peste mine, daca sunteti moderator nu sunteti chemata sa vorbiti peste mine”, i-a spus acesta Cristinei Topescu.

“Nu va suparat sa va luati jucariile si sa plecati. Dl Sova s-a suparat, nu stiu de ce s-a suparat”, a spus moderatorul.

“Este nefiresc sa vorbiti peste mine. Dumneavoastra trebuie sa puneti intrebari”, a continuat Sova sa ii reproseze moderatoului.

“Vorbiti peste mine. Este ok, eu o sa tac”, a mai spus Dan Sova.

Moderatorul l-a asigurat pe Sova ca nu are nimic nimic cu acesta.

“Va rog frumos sa nu taceti, ca in aceasta emisiune trebuie sa vorbim, sa nu aveti impresia ca are cineva ceva cu noi, nici vorba, dle Sova”, i-a spus Topescu purtatorului de cuvant al PSD.

sursă text și foto: știripesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii