Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dacian Cioloș Să insistăm în perioada următoare pe transferul bunei creșteri economice înspre crearea de locuri de muncă

ro

19 Sep, 2016 15:23 1469 Marime text
Guvernul va insista, în perioada următoare, pe transferul bunei creșteri economice înspre crearea de locuri de muncă, a declarat luni premierul Dacian Cioloș, în plenul Camerelor reunite ale Parlamentului, informează Agerpres.
 
El a evidențiat că trebuie insistat pe transferul bunei creșteri economice înspre crearea de locuri de muncă.

„Mi se pare esențial să insistăm în perioada următoare pe transferul bunei creșteri economice înspre crearea de locuri de muncă. Ne-am asumat totodată o gestionare mai bună, mai transparentă și eficientă a banului public, o canalizare a resurselor către infrastructură, către investiții. (...) Chiar dacă bugetul pentru anul 2016 a fost unul cu o marjă de manevră limitată, ne-am dat ca obiectiv o gestionare înțeleaptă a acestuia, pentru a asigura o bună balanță între venituri și cheltuieli. Am solicitat date privind situația economică reală a țării", a susținut Dacian Cioloș, citat de Agerpres.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Daniel 29 Sep, 2016 00:12 Domnul dacian ciolos ati face bine daca ati oferi locuri de munca si la cei fara studi,nu. toti suntem cu facultate .cei care navem scoala ce faceti ne dati la oparte ca sa murim de foame ca nu vrea sa ne ofere un loc de munca ca suntem alfabetii.ati face bine sa va ganditi si la cei nevoiasi si sa ne oferiti un loc de munca.