Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:45 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dacian Ciolos Am cerut urgentarea clarificării problemei dezinfectanților

ro

03 May, 2016 19:18 1895 Marime text
Premierul Dacian Ciolos s-a întâlnit marți cu ministrul Sănătății, Patriciu-Achimas Cadariu, căruia i-a cerut urgentarea clarificării problemei dezinfecțantilor din spitale.

''M-am întâlnit azi la sediul Guvernului cu Patriciu-Achimas Cadariu, ministrul Sănătății, și am discutat despre o serie de probleme ale sistemului medical. Ministrul Cadariu mi-a prezentat stadiul anchetei în cazul dezinfectanților din spitale și am cerut urgentarea clarificării acestei probleme de siguranță sanitară pentru ca pacienții să se îndrepte in continuare cu încredere spre spitalele care apartin sistemului public de sănătate. De asemenea, ministrul Sanatatii m-a informat asupra masurilor luate pana acum si i-am cerut sa comunice cat mai repede si in mod sistematic etapele administrative care au fost parcurse pana in prezent , dar si sa continue cercetarile si sa se asigure ca viata pacientilor nu este pusa in pericol'', a scris șeful Executivului pe Facebook.

El a precizat ca primele rezultate vor fi comunicate de către ministrul Sănătății miercuri.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, intrebat daca a discutat cu ministrul Sanatatii despre problema dezinfectantilor din spitale, ca este clar ca unii nu si-au facut datoria, precizand ca se va face o analiza si vor fi trase concluziile care se impun. Totodata, premierul Dacian Ciolos le-a transmis ministrilor ca dupa Paste va trage linie si va analiza modul in care au decurs lucrurile de la instalarea Cabinetului si pana in prezent.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii