Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:35 26 05 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dacă plecați în Germania, informați-vă mai întâi!

ro

27 Apr, 2016 17:18 875 Marime text
 
Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află pe teritoriul Republicii Federale Germania despre faptul că Sindicatul VER.DI a anunțat, pentru astăzi, o grevă de avertisment a funcționarilor de la check-in a companiei Lufthansa pe aeroporturile din Düsseldorf, Köln/Bonn, Dortmund, Hanovra şi München.

Lufthansa a informat că va opera doar 40% din numărul total de zboruri din şi spre aeroporturile din R.F. Germania, cele mai afectate urmând să fie aeroporturile din Frankfurt şi Munchen. Transportatorul aerian a precizat că un număr de 545 de zboruri cu destinaţia sau cu plecarea de pe aeroportul din Munchen vor fi anulate, în timp ce în cazul aeroportului din Frankfurt vor fi anulate 350 de zboruri. Zborurile internaționale dinspre şi spre Frankfurt nu vor fi afectate de această grevă.
 
Clienţii Lufthansa vor putea să îşi modifice gratuit rezervările, iar cei pentru rutele interne vor putea utiliza trenurile Deutsche Bahn.
 
Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii