Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:35 20 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Curtea de Apel Bucureşti a decis. Medicul Mihai Lucan poate profesa în spitalele de stat

ro

09 Mar, 2018 20:04 715 Marime text
Curtea de Apel Bucureşti a decis vineri că Mihai Lucan poate exercita profesia de medic în spitalele de stat, informează Agerpres.ro. 
 
Curtea de Apel a mai decis în cazul lui Mihai Lucan înlocuirea arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, fiind menţinută în acest sens o hotărâre a Tribunalului Bucureşti din 1 martie. Lucan se afla în arest la domiciliu din 12 ianuarie.
 
De asemenea, instanţa a înlăturat obligaţia impusă lui Mihai Lucan de a nu exercita profesia de doctor în nicio unitate medicală din sistemul de stat.
 
"Modifică obligaţia prevăzută de art. 215 alin. 2 lit. d C.p.p., impusă inculpatului Lucan Mihai, în sensul de a nu se apropia de coinculpaţi (cu excepţia celor care sunt rude, afini sau membri de familie), de suspecţii din cauză (cu excepţia celor care sunt rude, afini sau membri de familie), de martorii audiaţi în cauză (cu excepţia celor care sunt rude, afini sau membri de familie) şi de persoanele care vor dobândi calitatea de martor în cauză (cu excepţia celor care sunt rude, afini sau membri de familie) şi de a nu comunica cu aceştia direct sau indirect, pe nicio cale. Înlătură obligaţia prevăzută de art. 215 alin.2 lit.e C.p.p., impusă inculpatului Lucan Mihai, şi anume aceea de a nu exercita profesia de medic în nicio unitate medicală din sistemul de stat", se arată în hotărârea instanţei.
 
Decizia Curţii de Apel Bucureşti este definitivă.

Sursa: Agerpres.ro. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii