Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:43 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Curtea de Apel a respins cererea de eliberare pentru trei luni Becali rămâne la închisoare

ro

14 Aug, 2013 19:00 1524 Marime text
Curtea de Apel Bucureşti a respins, miercuri, recursul formulat de Gigi Becali faţă de hotărârea Tribunalului Capitalei prin care acestuia nu i-a fost admisă cererea de întrerupere pentru trei luni a executării pedepsei.

Avocaţii finanţatorului Stelei au arătat, la judecarea recursului, că Becali trebuie eliberat pentru a putea rezolva problemele stringente ale echipei de fotbal Steaua Bucureşti, dar şi ale firmelor sale, una dintre ele fiind obiectiv de interes militar, respectiv Uzina Mecanică de la Drăgăşani.

Aceştia au depus mai multe documente care, în opinia lor, atestă necesitate lăsării în libertate pentru trei luni a lui Gigi Becali. Printre aceste documente se numără o adresă a Clubului Steaua prin care se atestă că Becali este preşedinte onorific, solicitările mai multor jucători ai echipei de a rediscuta contractele cu finanţatorul, precum şi documente care prezintă situaţia economico-financiară a firmelor la care este acţionar majoritar.

Unul dintre avocați a precizat că Gigi Becali nu ar putea gestiona situaţia din penitenciar, deoacere nu este posibil transportul unor documente clasificate la penitenciar.

Tribunalul Bucureşti a notat, în motivarea hotărârii din 19 iunie prin care a respins cererea lui Becali de întrerupere a executării pedepsei, că aceasta putea fi admisă dacă finanţatorul FC Steaua dovedea existenţa unor împrejurări speciale cu consecinţe grave asupra lui, a familiei sale sau a unităţii la care lucra.

Sursa: Cotidianul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii