Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:03 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Curtea Constituţională, decizie unanimă Cererea de dizolvare a CLM Constanţa, depusă de Alexandru Bajdechi, pe masa judecătorilor CCR

ro

27 Oct, 2015 14:55 1804 Marime text
 
După mai multe amânări, cererea de dizolvare a Consiliului Local Municipal (CLM) Constanţa, formulată de fostul preşedinte al Consiliului Judeţean al Elevilor Constanţa, actualmente student la Facultatea de Drept, în Bucureşti, Alexandru Bajdechi, a ajuns în atenţia judecătorilor Curţii Constituţionale a României (CCR). CCR a analizat astăzi excepţia de neconstituţionalitate invocată în cauza respectivă. „În curând trebuie să se pronunţe Curtea. Pe la 3.00 mi s-a spus“, a declarat Alexandru Bajdechi.

UPDATE; 17.00
Potrivit unor surse, Curtea Consitituţională a României a respins, cu unanimitate de voturi, excepția de neconstituționalitate a dispoziţiei nr. 1 din Legea 59/2010 pentru modificarea şi completarea articolului 55 din Legea administraţiei publice nr. 215/2001, sesizată de Alexandru Bajdechi, fostul lider al elevilor constănţeni. Acesta explica în sesizarea sa că neîntrunirea forului local Constanța, timp de 2 luni consecutiv, contravine legii administraţiei publice. Decizia oficială a Curţii va fi disponiblă ceml mai devreme mâine.

Citeşte mai multe detalii: 

Citeşte şi:  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii