Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cursuri pentru personalul de pe navele de pasageri şi pentru cei care lucrează în industria de petrol şi gaze

ro

08 Nov, 2012 14:36 1905 Marime text
S.C. Regional Air Services S.R.L., prin Scoala de Supravietuire pe Mare, va desfasura incepand de anul viitor o serie de cursuri noi care se adreseaza persoanelor care lucreaza in industria de petrol si gaze, atat pe mare cat si pe uscat.
 
Cursurile pentru care urmeaza sa se primeasca autorizarea OPITO sunt: Escape Chute Training – cod 5770; Escape Chute Refresher Training – cod 5771; Basic Onshore Emergency Response – cod 5702; Further Onshore Emergency Response – cod 5857.
               
Cursurile enumerate mai sus sunt destinate acoperirii cerintelor de pregatire pentru Marea Nordului (Escape Chute Training) si navele de pasageri, precum si pentru incadrarea in noul standard privind pregatirea de urgenta a personalului de pe uscat (Basic Onshore Emergency Training).
 
Prin lansarea acestor noi cursuri, companiilor de crewing li se ofera oportunitatea de a-si largi oferta de forta de munca calificata. Totodata, companiile care isi desfasoara activitatea in industria de petrol si gaze pe uscat vor avea posibilitatea unica de a-si pregati personalul in conditii de siguranta deplina, pentru a face fata unei situatii de urgenta, implementand astfel noile standarde in domeniu.
 
Aceste cursuri vin in completarea portofoliului de cursuri aprobate OPITO pe care Regional Air Services le furnizeaza incepand cu 2011: Basic Offshore Safety Induction & Emergency Training’ OPITO cod 5700; Helicopter Underwater Escape Training, with EBS’ OPITO cod 5095; Further Offshore Emergency Training’ OPITO cod 5858; Further Helicopter Underwater Escape Training, with EBS’ OPITO, cod 5096,  
precum si a cursurilor care se adreseaza industriei transportului aerian si care sunt aprobate de Autoritatea Aeronautica Civila Romana: cursuri pentru insotitorii de bord; cursuri pentru personalul serviciilor de salvare si stingere de pe aeroporturi.
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii