Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:30 14 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cupa Mării Negre la Ciclism, la cea de-a V-a ediție. Când se va desfășura competiția

ro

10 Apr, 2018 22:35 931 Marime text
Primăvara acestui an aduce pe litoral cea de a cincea ediție a Cupei Mării Negre la Ciclism.
Tradiția împărţiri evenimentul în trei etape rămâne neatinsă, astfel prima etapă va avea loc pe 28 aprilie, la Centrul Comercial VIVO! Constanţa, a doua pe 5 mai, în staţiunea Mamaia Nord iar a treia pe 13 mai pe bulevardul Aurel Vlaicu. Ca și noutate anul acesta Cupa Mării Negre se va desfășura sub egida UCI și FRC.
 

Continuăm tradiţia Cupei Mării Negre. Este un concurs care a prins şi atrage din ce în ce mai mulţi copii. Sigur câțiva vor urma acest sport atât de frumos dar și de greu, a declarat Victor Bănescu, preşedintele CS Bilal Constanţa, clubul responsabil pentru organizarea evenimentului. 


Revine Turul Dobrogei

După un an de pauză Turul Dobrogei revine între 11 și 13 mai. Anul acesta Turul Dobrogei se va adresa doar cadeților și juniorilor licențiați (masculin și feminin). Ediția acesta va fi cea de a 18 a Turului plecat la drum prima data în 1968.
 

Turul Dobrogei revine după un an de pauză, dar doar pentru cadeţi şi juniori licenţiaţi. Trebuie - încet, dar sigur - să reconstituim ciclismul românesc de performanţă şi totul începe de jos, de la copii şi juniori, a completat Victor Bănescu.


Sursa foto: Facebook (Dobrogea pe bicicletă)

Ti-a placut articolul?

Comentarii