Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:23 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum vede Ion Ţiriac candidatura unei femei la alegerile prezidenţiale

ro

28 Sep, 2014 11:46 2268 Marime text
Ion Tiriac a comentat, duminica dimineata, evolutiile de pe scena politica romaneasca in ceea ce priveste candidatii la alegerile prezidentiale din noiembrie, informează Ziare.com.

Anul acesta, in cursa pentru Palatul Cotroceni s-au inscris si doua doamne, Elena Udrea si Monica Macovei. Cu privire la acest aspect, Ţiriac a spus: "Romanului ii plac pantalonii, cred ca e putin devreme. Cred ca nici doamna Clinton nu o sa aiba, in Statele Unite, sansele pe care crede lumea ca le are. Poate ma insel, nu vreau sa iau partea nimanui, oricum e bine ca s-a ajuns pana aici".


Tiriac a facut referire si la candidatul de etnie germana din cursa prezidentiala, Klaus Iohannis.

"Eu spun ca in Romania traiesc romani, cum nu am sa inteleg Partidul Maghiarilor. Partidul Maghiarulor e la Budapesta, daca adun toti romanii din Ungaria sau Serbia nu pot sa zic ca fac un partid roman, eu fac un partid de etnie romana. Iohannis este un cetatean roman cu etnie germana, nu vad cu ce este diferit de mine", a precizat Ion Tiriac, notează Ziare.com.


Ion Tiriac a adaugat ca nu este nimic in neregula cu faptul ca fostul sef al Serviciilor de Informatii Externe (SIE), Teodor Melescanu, candideaza la presedinte, pentru ca si fostul presedinte american George W. Bush, si actualul lider de la Moscova, Vladimir Putin, au venit tot din zona securitatii.



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii