Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum își riscă viața turiștii și constănțenii, trecând pe sub pasarela inaugurată de Mazăre (galerie foto + video)

ro

16 Aug, 2014 15:57 2779 Marime text
Turiștii și constănțenii își riscă viața în zona Satului de Vacanță. Ei preferă să treacă printre mașini, evitând astfel aglomerația de pe pasarela Iaht și încurcând, în același timp, traficul rutier, ceea ce face ca prezența podului pietonal să fie inutilă.
Remus Alexandrescu a distribuit pe contul personal de Facebook un filmuleț realizat seara, în care apar zeci de turiști și constănțeni, care traversează neregulamentar, punându-și viața lor și a copiilor în pericol.
La circa 50 de metri distanță de pasarela Iaht există o trecere de pietoni, însă turiștii preferă să traverseze pe sub pod, unde până în acest an a existat un marcaj pietonal semaforizat.



Amintim și că există zeci de nemulțumiri cu privire la modul în care au fost proiectate pasarelele pietonale din Mamaia, inaugurate cu fast de edilul Radu Mazăre, anul acesta în data de 1 Mai.

Pe două dintre pasarelele pietonale nou-montate în Mamaia - „Iaht“, de la intrarea în stațiune, şi „Val retro“, din zona Rex -, nu au acces părinții cu copii în cărucioare. Accesul pe cele două pasarele se face pe scări, iar liftul special cu care acestea sunt prevăzute este destinat doar persoanelor cu handicap, nu și bătrânilor sau persoanelor cu copii mici în cărucioare.

Video poate fi văzut AICI

De asemenea, în secțiunea Imagini de mai sus veți regăsi câteva capturi foto

Sursă, Remus Alexandrescu, Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii