Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum aruncă Ponta vina pe Antonescu privind transferul de acţiuni la portul Constanţa către autoritatea locală

ro

10 Mar, 2014 13:45 2498 Marime text
actiuni port constantaTransferul către autoritatea locală a unei cote din acţiuni la portul Constanţa, pentru dezvoltare, a fost susţinut mai puternic de către liderul PNL, Crin Antonescu, în campania electorală şi reprezintă soluţia adoptată de toate porturile mari din Europa, a afirmat liderul PSD, premierul Ponta.
"Eu îmi aduc aminte că cu Antonescu am fost în campanie la Constanţa şi el a spus mai tare ca mine că susţine ca portul Constanţa să...acum, memoria începe să se şteargă, într-o săptămână", a spus Ponta, portivit mediafax.
El a adăugat că implicarea capitalului privat, prin minister şi autoritatea locală, cu transferul către administraţia locală a măcar o treime din acţiuni, este soluţia adoptată de toate porturile mari din Europa, pentru dezvoltare.
Ponta a răspuns astfel întrebat de presă cum comentează faptul că liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, săptămâna trecută, la Constanţa, că portul Constanţa şi transferul de acţiuni către municipalitate reprezintă un proiect pe care PNL l-a blocat deoarece nu făcea parte din programul de guvernare, dar că acum "le va fi mai uşor", dacă PNL a plecat de la guvernare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii