Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:08 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a reuşit Babinciuc Jr să facă dintr-un SRL o societate pe acţiuni

ro

12 Jul, 2014 01:37 3409 Marime text
sergiu babinciucÎn Adunarea Generală a Acţionarilor Avantaj Market Neptun, care a avut loc pe 10 iunie, Babinciuc Andi-Sergiu şi Pesu Ecaterina, în calitate de asociaţi au hotărât să schimbe forma juridică a societăţii.

Aşa se face că  Avantaj Market Neptun SRL a devenit Avantaj Market Neptun SA, părţile sociale s-au transformat în acţiuni la purtător iar asociaţii în acţionari.
Totodată mandatul administratorului Babinciuc Andi-Sergiu va fi pe o perioadă de doi ani.
La aceeaşi adunare generală cei doi au mai hotărât să majoreze capitalul social al societăţii cu suma de 30.000 de lei urmând ca în termen de un an să se depună restul sumei până la 95.000 lei, iar aportul fiecărui asociat este următorul: Pesu Ecaterina-29.500 lei, iar Babinciuc Andi-Sergiu-500 lei.

Pesu Ecaterina cu un număr de 9.400 de acţiuni va participa la pierderi şi profit cu 99%, iar Babinciuc Andi Sergiu cu 100 de acţiuni va participa la pierderi şi profit cu 1%.
Reamintim că Sergiu Babinciuc este fiul omului de afaceri Cameliu Babinciuc, unul dintre apropiaţii lui Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa.
Juniorul Babinciuc este membru în Comitetul executiv al Organizaţiei Municipale a TSD Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii