Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:00 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu executare Senol Zevri, fostul şef al APM, şi Sorin Cocheş, fostul şef al AJPS Constanţa, condamnaţi la câte trei ani de închisoare

ro

08 May, 2014 13:24 3360 Marime text

Senol Zevri, fostul director al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare, pentru luare de mită. În acelaşi dosar, Sorin Cocheş, fostul şef al Agenţiei Judeţene pentru Prestaţii Sociale Constanţa, a luat tot trei ani de închisoare cu executare pentru complicitate la luare de mită. Cei doi au fost condamnaţi de judecătorii Cristian Deliorga şi Viorica Lungu, magistraţi ai Curţii de Apel Constanţa. Judecătorii au dispus restituirea sumei de 20.000 lei martorului Valentin Popescu, denuntător în cauză.

Conform procurorilor Direcţiei Naţional Anticorupţie, „la începutul lunii aprilie 2011, inculpatul Zevri Senol, în calitate de director executiv al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, i-a pretins unui denunţător, prin intermediar, remiterea cu titlu de mită a sumei de 10.000 euro, în vederea eliberării, de către autoritatea publică condusă de inculpat, a unui acord de mediu solicitat de societatea administrată de denunţător. În urma negocierilor, în zilele de 12 aprilie 2011 şi 26 aprilie 2011, inculpatul Zevri Senol a primit, în două tranşe, 20.000 lei (echivalentul 5.000 euro), prin intermediul coinculpatului Cocheş Sorin”.
 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii