Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:51 16 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristian Zgabercea, Demeter Andras şi Claudiu Lucaci, oficial în echipa de manageri a TVR

ro

09 Aug, 2013 18:56 1265 Marime text
Cristian Zgabercea, Demeter Andras si Claudiu Lucaci au fost desemnati castigatori ai concursurilor de proiecte manageriale organizate de SRTv, acestia urmand sa ocupe functiile de Producator General, director al Casei de Productie din Televiziunea Romana si, respectiv, director al Stirilor TVR, informeaza Mediafax.

TVR a incheiat prima sesiune a concursurilor de proiecte manageriale, potrivit unui comunicat transmis vineri de reprezentantii Societatii Romane de Televiziune (SRTv).

Conform sursei citate, Cristian Zgabercea va fi coordonator cu atributii de Producator General, Iulian Terciu - coordonator cu atributii de Director Resurse Umane, Mihaela Botea - coordonator cu atributii de Director Economic, Demeter Andras Istvan - coordonator cu atributii de Director Casa de Productie, Marioara Dudu - coordonator cu atributii de Sef Serviciu Achizitii, Claudiu Lukacsi (Claudiu Lucaci) - coordonator cu atributii de Director Stiri, iar Ioana Catalina Popescu - coordonator cu atributii de Producator Executiv Stiri.

Concursurile au fost organizate de SRTv in conformitate cu Regulamentul privind selectia managerilor si evaluarea managementului executiv in cadrul Societatii Romane de Televiziune, aprobat prin Hotararea Consiliului de Administratie (HCA) nr. 55/2013, cu HCA nr. 76/2013, HCA nr. 78/2013, HCA nr. 79/2013 si HCA nr. 83/2013.
Sursa: HotNews

Ti-a placut articolul?

Comentarii