Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:21 21 02 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Cristian Vasile Bitea este vicepreședinte al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici

ro

23 Oct, 2014 23:50 1701 Marime text
În Monitorul Oficial al României a fost publicată în data de 22 octombrie, Decizia prim-ministrului Victor Ponta privind numirea lui Cristian Vasile Bitea în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.

Numirea s-a făcut „având în vedere propunerea formulată de viceprim-ministrul, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice, înregistrată la Cabinetul primului- ministru cu nr. 5/5.297/2014, în temeiul art. 19 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi al art. 12 alin. (1) şi (2) din Hotărârea Guvernului nr. 1.000/2006 privind organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare”, se menționează în document.


Decizia are un articol unic care prevede următoarele: „Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Cristian Vasile Bitea se numeşte în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.”

sursă foto: www.infoinstitutii.ro


Ti-a placut articolul?

Comentarii