Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristian Radu „Ştiam încă de pe 10 iunie că suntem echipa câştigătoare”

ro

25 Jun, 2012 06:40 1680 Marime text
cristianradu3.jpg

Potrivit exit poll-ului de la ora 20.00, Cristian Radu, candidatul susţinut de USL pentru Primăria municipiului Mangalia, este câştigătorul alegerilor locale din 24 iunie, cu un scor de 49,3%. Chiar dacă rezultatele finale oficiale sunt aşteptate în dimineaţa acestei zile, în jurul orei 10.00, Radu este considerat deja noul edil şef al celei mai importante localităţi din sudul litoralului.

Cu puţin timp în urmă, Cristian Radu a declarat: „A fost o luptă foarte grea. Am avut, însă, alături de mine o echipă puternică, mulţi oameni tineri, o echipă care a pornit de la zero. Dar am demonstrat că se poate. Sunt mulţumit de ceea ce am făcut până acum. În ceea ce priveşte Consiliul Local Mangalia sunt convins că pot lucra cu oricine doreşte binele acestei localităţi. Ştiam încă de pe 10 iunie că suntem echipa câştigătoare“.

Amintim că, la Mangalia, scrutinul din 10 iunie a fost anulat în urma deciziei Biroului Electoral Central, pe motiv de fraudă, iar alegerile locale au fost reluate pe 24 iunie.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii