Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristian Ionuţ Clipea este administratorul societății Kharisma Holiday SRL

ro

01 Oct, 2015 02:35 3570 Marime text
 
În Monitorul Oficial 5342, a fost publicată decizia numărul 1, a asociatului unic al Kharisma Holiday SRL.
 
Asociatul unic, Anca – Cristina Clipea deținând un număr de 20 părți sociale, reprezentând  100% capitalul social al societății a decis să își revoce funcția de administrator și să o predea lui Ionuț Cristian Clipea, pe o perioadă nelimitată, cu puteri depline. De asemea în decizie a mai fost inclus și faptul că restul prevederilor din actul constitutiv să rămână neschimbate.
 
Cine este noul administrator?
 
Cristian Ionuţ Clipea este șeful societăţii comerciale Domeniul Public şi Privat Judeţean SRL Constanţa, din subordinea Consiliului Judeţean Constanţa.
 
De asemenea, numele lui mai apare și în firma Nautica Holiday SRL, din Năvodari și în societatea Nautica Travel SRL, din Constanța.
 
Detalii despre firma unde Cristian Ionuţ Clipea este acum administrator:
 
Societatea Kharisma Holiday SRL, cu sediul social în localitatea Năvodari, oraş Năvodari, pe strada D3, numărul 43, județul Constanţa, are un capital social subscris de 200 lei, integral vărsat, iar activitatea principală este legată de hoteluri şi alte facilităţi de cazare similar.
 
Asociatul unic al firmei este Anca-Cristina Clipea are un aport la capital de 200 lei și o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100%. Persoană împuternicită este administratorul Ionuţ Cristian Clipea ce are puteri depline. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii