Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:42 20 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristian David, denunţat de primarul din ... Jilava !

ro

18 Jul, 2015 08:51 858 Marime text
 
Primarul din Jilava l-a turnat pe fostul ministru de Interne Cristian David, după ce a primit o scrisoare din partea acestuia. Deşi vorbea despre dragoste şi pace, David l-a speriat de moarte pe destinatarul scrisorii.
 
Adrian Mladin a interpretat scrisoarea ca fiind o ameninţare şi a dus-o la DNA:
 
"Familiei Mladin,
 
Din ziar, cu consternare, am aflat de necazul vostru. Vă îmbrăţişez cu toată dragostea. Oglinda soarelui să vă însoţească pretutindeni şi tot timpul cu speranţă şi linişte. Binele va sosi", suna scrisoarea primită de Adrian Mladin, potrivit rechizitorului DNA, citat de România TV.
 
În acelaşi plic, Mladin a găsit şi un articol dintr-un ziar care relata cum David a fost denunţat la DNA de primarul din Jilava. Articolul ataşat şi mesajul adresat inclusiv soţiei, l-au făcut pe Mladin să se simtă ameninţat. Procurorii au constatat că mesajul a fost trimis cu doar câteva zile înainte de botezul lui Cristian David de la biserica internaţională Harul.
 
După denunţul lui Mladin, Cristian David a fost reţinut de DNA, procurorii susţinând că a luat mită jumătate de milion de euro. În schimbul şpăgii, fostul ministru de Interne ar fi trebuit să intervină pe lângă prefectul judeţului Buzău şi să-l convingă să aprobe retrocedarea ilegală a 15 hectare de teren.
 
Sursa: rtv.net
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii