Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:02 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crin Antonescu l-a felicitat pe Klaus Iohannis

ro

18 Nov, 2014 20:08 1150 Marime text
Fostul lider al PNL Crin Antonescu declară, într-un interviu pentru Gândul, preluat de Mediafax, că se bucură de succesul lui Klaus Iohannis, afirmând că victoria a fost "asigurată mai ales de faptul că acesta nu era perceput ca om politic", el precizând: "Probabil că acelaşi lucru nu s-ar fi întâmplat şi cu mine".
 
Întrebat cum vede rezultatul prezidenţialelor şi dacă se aştepta să câştige Klaus Iohannis, fostul preşedinte al PNL a răspuns: "Nu excludeam posibilitatea, deşi o consideram mică, ca domnul Iohannis să câştige, dar nu mă aşteptam. Am curajul să spun că nu se aştepta nimeni la ceva mult mai amplu decât victoria unui candidat, ceva care s-a întâmplat duminica trecută. A fost, cum am putut vedea toţi, nu o victorie neaşteptată, ci un adevărat seism electoral, fapt pentru care consider aceste alegeri prezidenţiale nişte alegeri istorice. Ele marchează mutaţii în societate, care pot fi calificate astfel".
 
Fostul lider al USL a precizat că se bucură că Iohannis a câştigat, având în vedere în principal ceea ce înseamnă acest vot care l-a făcut preşedinte. "Mă bucur că prin această iniţiativă pe care am avut-o, ea nu a fost privită cu foarte multă încântare în interiorul partidului la vremea respectivă, am dovedit un instinct bun. Iată că de acolo, de la acea mişcare, s-a născut o variantă, o alternativă pentru marele public, iar faptul că nu am candidat eu la Preşedinţie are prea puţină importanţă", a spus fostul preşedinte liberal.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii