Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crescatorii de animale din judet, consiliati de politisti

ro

12 Aug, 2010 15:54 1185 Marime text

Ieri, poliţişti din cadrul Serviciului de Ordine Publică şi Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au participat la o întâlnire cu crescătorii de animale din localitatea Mihai Viteazu, judeţul Constanţa, la acţiune fiind prezenţi şi poliţiştii care îşi desfăşoară activitatea în această localitate.

Scopul acestei activităţi a vizat reducerea riscului de victimizare a cetăţenilor din mediul rural, împotriva furturilor de animale.

Activitatea s-a derulat sub forma unor discuţii libere între poliţişti şi crescătorii de animale, aceştia din urmă fiind invitaţi să prezinte problemele cu care se confruntă, astfel ca împreună oamenii legii, să identifice soluţii pentru rezolvarea lor.

Cetăţenii prezenţi la această întâlnire, în special cei ale căror adăposturi de animale sunt amplasate în locuri izolate, au fost sfătuiţi să nu lase animalele nesupravegheate, să asigure paza umană, dar şi cu ajutorul câinilor, să folosească sisteme sigure de închidere a zonelor de acces în spaţiile destinate animalelor, să ilumineze gospodăria în timpul nopţii.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii