Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Creatorul jocului Pokemon Go a ajuns doar la nivelul 5

ro

26 Jul, 2016 22:05 1914 Marime text
John Hanke, patronul firmei Niantic Labs, care a lansat jocul Pokemon Go, nu se numără printre cei mai buni vânători de monștri virtuali, relatează astăzi 20minutes.ch. Șeful firmei create în cadrul Google în 2010, care a conceput jocul alături de Nintendo, nu a dormit prea mult de la lansarea jocului mobil Pokemon Go, în 5 iulie.
 

"John Hanke încearcă în prezent să facă să funcționeze serverele. Nu are timp să facă nimic altceva, nici chiar să joace propriul joc", scrie revista Forbes.

 
Ca urmare, nu figurează nici pe departe printre cei mai buni vânători de Pokemoni.
 

"Cred că sunt la nivelul 5", a mărturisit el cu timiditate, adică nivelul de la care se poate împărtăși experiența de joc și colabora cu alți jucători.

 
Aplicația, numărul unu în 36 de țări, ajunsă cea mai virală încă din prima săptămână de la lansare, deși disponibilă oficial la început doar în trei țări, ar fi depășit 75 de milioane de descărcări pe iOS și Android, conform datelor furnizate de SensorTower. Potrivit cabinetului de analiză, i-au trebuit numai 19 zile jocului Pokemon Go să depășească pragul simbolic de 50 de milioane de descărcări la magazinul Google Play, față de 77 de zile pentru aplicația "Color Switch", 81 pentru jocul "Slither.io" sau 112 pentru "Candy Crush Jelly Saga", încheie 20minutes.ch, citat de agerpres.ro.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii