Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crăciunul în marea familie a Armatei României. Moș Crăciun vine la copiii militarilor decedați sau răniți în acțiuni militare

ro

13 Dec, 2018 12:33 1705 Marime text
Ministerul Apărării Naţionale organizează vineri, 14 decembrie, între orele 10.00 și 14.00, la SANTA CLAUS KINGDOM de la ROMEXPO (Pavilion C1), evenimentul special „Crăciunul se petrece în marea familie a Armatei României”.

Potrivit MAPN,  copiii militarilor decedați sau răniți în acțiuni militare se vor distra pe pista de karting și pe peretele de escaladă, la bungee dome, wipe out, jocuri gonflabile și fusball, piscina cu bile, vor participa la curse cu obstacole, vor juca air hockey, biliard și ping pong.

După sosirea lui Moş Crăciun, copiii eroilor Armatei României vor primi cadouri, alese cu atenție de Moșul împreună cu Asociaţia de Caritate din Armata României „Camarazii”.

Evenimentul, aflat la cea de-a 10 a ediție, este organizat în acest an de Direcția calitatea vieții personalului, în parteneriat cu Asociaţia „Camarazii” și cu sprijinul SANTA CLAUS KINGDOM și Companiei Naționale Romtehnica S.A.

Activitățile dedicate copiilor personalului armatei, decedat sau rănit în urma participării la acţiuni militare, constituie o modalitate de sprijin familial şi, în acelaşi timp, un prilej pentru promovarea valorilor instituţiei militare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii