Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Costin Dobrin și Andreea Catană, premiați la Olimpiada Internațională Științele Pământului

ro

29 Sep, 2014 18:11 3089 Marime text
Doi elevi de clasa a XI-a ai Colegiului Național “Mircea cel Bătrân” au reprezentat România la Olimpiada Internațională Științele Pământului (22-29 septembrie la Santander, Spania), unde au obținut Medaliile de Argint și Bronz și „Premiul special pentru cea mai buna lucrare științifică”, anunță CNMB Constanța.

”Olimpiada este una dintre cele mai prestigioase competiții de profil din lume, iar la ediția de anul acesta au concurat peste 90 de participanti din 21 de țări.
CNMB va organiza maine o conferință de prezentare a celor doi liceeni.
Astfel, va așteptăm maine, 30 august, orele 12.00, în sala Coriolan a Colegiului Național Mircea cel Bătrân.”, se arată într-un comunicat de presă.

Ministerul Educației a anunțat astăzi într-un comunicat de presă că maliile de argint au fost cucerite de Adrian Gabriel Murariu (clasa a XII-a, Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri” din Galaţi), Alexandru Zancă (clasa a XI-a, Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” din Ploieşti) şi George Costin Dobrin (clasa a XI-a, Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” din Constanţa). În schimb, medalia de bronz a intrat în posesia Dianei Andreea Catană, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” din Constanţa.
La ediţia din acest an, desfăşurată în Spania, la Santander, în perioada 22-29 septembrie 2014, au participat 81 elevi din 21 de ţări.
Echipa României a revenit astăzi, la ora 16:50, pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii