Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:35 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cornel Resmeriţă, reţinut în dosarul "Gala Bute"

ro

02 Feb, 2015 22:31 1938 Marime text
Primarul oraşului hunedorean Lupeni, Cornel Resmeriţă (PSD), a fost reţinut în această seară de procurorii anticorupţie, în dosarul "Gala Bute", anunţă Mediafax. Resmeriţă urmează să fie prezentat mâine la instanţa cu propunere de arestare preventivă. În acelaţi dosar a fost reţinut şi Rudel Obreja, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box.
 
Cornel Resmeriţă a ajuns la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) în jurul orei 17.30, fiind însoţit de anchetatori, care l-au ridicat de la locuinţa să din Lupeni, judeţul Hunedoara.
 
La DNA au mai fost aduşi, cu mandat, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja, care a fost de asemenea reţinut, Ştefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea în mandatul acesteia la Ministerul Dezvoltării, Gheorghe Nastasia, fost secretarul general al MDRT, şi omul de afaceri Adrian Gardean, care controlează SC Termogaz Company SĂ.
 
Procurorii DNA au făcut luni 18 percheziţii în Bucureşti şi judeţele Ilfov, Prahova, Hunedoara şi Gorj, la sediile mai multor firme şi la persoane suspectate de fapte de corupţie, în dosarul "Gala Bute".
 
Nouă persoane au fost duse la audieri la sediul central al DNA, în urma percheziţiilor.

Sursa foto: romaniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii