Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cornel Mihalache si Mihai Radulescu - cele mai multe voturi in scrutinul prin care angajatii TVR si-au ales reprezentantii in C.A.

ro

18 Jan, 2014 08:40 2054 Marime text
tvr.jpgDoi jurnalisti TVR, Cornel Mihalache si Mihai Radulescu, au obtinut cele mai multe voturi, potrivit informatiilor HotNews.ro, in alegerile interne prin care angajatii Televiziunii publice si-au desemnat cei doi reprezentanti in viitorul Consiliu de Administratie, alegeri ce au avut loc vineri.
Rezultatele nu sunt inca validate, iar cele finale vor fi afisate duminica, dupa solutionarea eventualelor contestatii.
Si Mihalache, si Radulescu protestasera la inceputul saptamanii fata de o decizie a Comitetului Director ca in aceste alegeri sa nu poata candida persoane din afara TVR, fiind blocata, astfel, o posibila candidatura a lui Valentin Nicolau, fost sef al televiziunii care a reprezentat angajatii in ultimul CA.
Potrivit informatiilor HotNews.ro, Mihalache si Radulescu au castigat detasat, cu aproape dublul voturilor obtinute de urmatorii clasati, Liviu Fetter si Sorin Burtea. Daca vor fi validate rezultatele actuale, Mihalache si Radulescu vor fi reprezentantii angajatilor in CA, iar Fetter - actualmente directorul Departamentului Utilitare din TVR - si Burtea - realizator de emisiuni si membru in ultimele Consilii de Administratie, ca reprezentant al angajatilor - ar urma sa fie desemnati membri supleanti in viitorul CA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii