Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:20 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Copil de doi ani, în stare gravă după ce locuința în care se afla a fost cuprinsă de flăcări. Micuțul a fost declarat decedat

ro

27 Apr, 2018 18:21 1462 Marime text
Echipe medicale încearcă să salveze un copil în vârstă de doi ani din comuna Rucăr, care a fost găsit inconştient, posibil intoxicat cu fumul degajat în urma unui incendiu de locuinţă, au anunţat vineri după-amiază reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş citați de Agerpres.ro
 
Echipele medicale, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Argeş şi de la SMURD, efectuează manevre de resuscitare a copilului, aflat în stop cardio-respirator, potrivit aceloraşi surse.
 
Un incendiu a izbucnit vineri după-amiază la o casă din comuna Rucăr, construită din bolţari. Copilul de doi ani, găsit inconştient, în stop cardio-respirator, s-ar fi putut intoxica cu fum. Incendiul se manifesta într-o singură cameră iar pompierii au intervenit pentru stingerea focului.  

UPDATE: 

Copilul de doi ani din Rucăr, posibil intoxicat cu fumul degajat în urma unui incendiu de locuinţă, a decedat, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, conform Agerpres.ro.
 
Copilul a fost găsit inconştient, în stop cardio-respirator, după un incendiu izbucnit vineri după-amiaza la o casă din comuna Rucăr, de pe strada Libertăţii. Echipajele medicale care au participat la intervenţie au efectuat manevre de resuscitare şi au transportat copilul la spital, dar fără rezultat favorabil. Decesul micuţului a fost pronunţat la spital.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii