Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:33 22 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Control la Penitenciarul Poarta Albă!

ro

06 Jul, 2016 18:05 1138 Marime text
În cursul zilei de astăzi, a avut loc un control al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) la Penitenciarul Poarta Albă din judeţul Constanţa. Acesta ar viza modul în care îşi desfăşoară activitatea angajaţii Penitenciarului Poarta Albă.Verificările ar fi fost declanşate de apariţia mai multe materiale de presă în care erau sesizate abuzuri ale agenţilor şi ofiţerilor de penitenciare îndreptate împotriva celor care au trimis petiţii la Ministerul Justiţiei şi au cerut verificarea condiţiilor de detenţie
 

UPDATE, ora 18.40:


Există informații potrivit cărora echipa care a venit în control la Penitenciar a reacționat la anumite semnale trase de mass-media, dar după ce a primit sesizări de la deținuți de la Secția Exterioară de la Valu lui Traian.
 
Ca atare, avem confirmarea că echipa de la ANP a venit în control pentru a verifica ce este adevărat și ce nu din cele spuse de presă și de deținuți. Potrivit unor surse din interior, au fost audiați câțiva deținuți, dar au fost discuții și cu conducerea închisorii.
 
Ancheta este însă în curs de desfășurare, așa că vă vom ține la curent pe măsură ce vom afla noi informații.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii